CMS

Content Management Systeem

Om uw website te beheren maken we gebruik van het content management systeem WordPress of Joomla. CMS is een softwaretoepassing (webapplicatie), die het mogelijk maakt dat u eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kan publiceren . Hiermee kunt u dus zelf eenvoudig tekst aanpassen en nieuwe pagina’s plaatsen en beheren.

Met het veelvuldig door ons gebruikte “Worpress” zorgen we ervoor dat u of een vanĀ  uw medewerkers snel en eenvoudig de juiste gegevens op uw website kunt plaatsen. “Joomla” is voor de eindgebruiker iets bewerkelijker waardoor wij vaak het gebruik van WordPress adviseren. CMS is onmisbaar bij het eenvoudig up-to-date houden van uw website. Kostenbesparing staat hierbij centraal.

Tijdens de ontwerpfase van uw website vragen wij in hoeverre en in welke mate u straks de website zelf wilt gaan c.q. kunt beheren. Beperkt dit zich tot het wijzigen van teksten en foto’s, wilt u zelf de controle over lay-out, indeling en opmaak zelf beheren of laat u dat liever aan ons over? Wij zorgen ervoor dat u niet beperkt bent in de mate van controle over uw website.

Voordelen van CMS

  • eenvoudig zelf uw website beheren
  • onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  • onbeperkt aantal gebruikers toevoegen
  • eenvoudig toevoegen van modules
  • SEO mogelijkheden