Custom made website

Een Custom made website voor iedereen.

custom made websiteUit onderzoek is gebleken dat in enkele luttele seconden wordt bepaald of een website interessant is of niet. Een zeer belangrijk aspect voor deze “eerste indruk” is de uitstraling en sfeer van de betreffende pagina wat u enkel bereikt met een custom made website van NIVO.

Hoe is het gesteld met het huidige design van uw website?

  • Is de indeling duidelijk en overzichtelijk?
  • Is het in één oogopslag duidelijk waar de website over gaat?
  • Is het kleurgebruik in harmonie met elkaar?
  • Is er een duidelijk en leesbaar logo?

Dit zijn een paar vragen die wij voor u beantwoorden.

De noodzaak van professioneel webdesign
Professioneel webdesign speelt een belangrijke rol in de totale mix van website conversie, oftewel om van bezoekers klanten te maken.

Hoe kun je er nu voor zorgen dat het design van uw website staat als een huis en binnen enkele seconden nieuwe bezoekers weet vast te houden en te overtuigen?

Uitstraling
Een website zegt wat over uw bedrijf en heeft dus uitstraling nodig. Steeds vaker zullen potentiële klanten eerst even uw website gaan bekijken voordat ze met u in contact willen komen.

Een onprofessionele website waarbij de vormgeving niet deugt of waarbij een heldere navigatiestructuur ontbreekt kan (zal) direct tot irritaties lijden en een reden zijn dat uw mogelijke klanten niet meer terugkeren naar uw website en hierdoor dus geen gebruik meer zullen maken van uw bedrijf.

Een goed design maakt uw site visueel aantrekkelijk, maar het is echter net zo belangrijk dat uw website goed te vinden is op internet.

Zelf uw website maken?
Zelf een website maken lijkt eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. U loopt een groot risico dat uw site er heel anders uitziet op de computer van uw mogelijke klant. Dit komt doordat er meer gebruikte types webbrowser bestaan en u moet ook rekening houden met verschillende beeldschermafmetingen.

Om dit soort ergernissen te voorkomen, uzelf heel veel tijd te besparen en voornamelijk om uw klanten niet teleur te stellen kunt u dit beter overlaten aan een professionele webdesigner.